ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί ο Μητσοτάκης παγώνει τον ανασχηματισμό και δεν προχωρά σε πρόωρες εκλογές – Οι 5 λόγοι πίσω από το «όχι» σε πρόωρες κάλπες
Στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κατά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αναμένεται ότι θα γίνουν οι τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Διαβάστε επίσης:
Καραϊβική: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου που είχε ξεκινήσει από τη Βενεζουέλα
Μελόνι: Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να μιλήσει με τη Ρωσία
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη θα κάνει «ό,τι μπορεί» για να βοηθήσει τη Συρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.