ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη εξέφρασε με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός έκανε την εξής ανάρτηση για την απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη:
«Μόνο θλίψη προκαλεί η ξαφνική απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη. Ενός δημοσιογράφου που σφράγισε με τον δικό του τρόπο την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα για 30 χρόνια. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους πολλούς φίλους του».
Διαβάστε επίσης
Έφυγε από τη ζωή o Γιώργος Παπαδάκης – Υπέστη βαρύ έμφραγμα
Ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη: «Υπήρξε δάσκαλος, συνομιλητής, σημείο αναφοράς»
Γιώργος Παπαδάκης: Όταν ανακοίνωνε συγκινημένος το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιλεάνα Μακρή: «Στη Νέα Υόρκη έμαθα να τολμώ», εξηγεί
- Το Έτος του Αλόγου της Φωτιάς: Συμβολισμός, κληρονομιά και γιατί η σύγχρονη πολυτέλεια παραδοσιακά λατρεύει τον ίππο
- Πώς ο Άδωνις «έγδαρε» τους συνδικαλιστές ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Τι λέει ο υπουργός στο mononews
- Υ/KNOT: Γιατί τα αδέρφια Τζώρτζη προχωρούν σε ΑΜΚ 22,8 εκατ., που θα πάνε τα λεφτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.