ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του Τζο Μπάιντεν ενδέχεται να συναντηθούν τον Ιούνιο, μετέδωσε το πρακτορείο RIA Novosti, επικαλούμενο τον σύμβουλο εξωτερική ασφάλειας του Κρεμλίνου.
Ο Γιούρι Ουσακόφ είπε ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη σύνοδο κορυφής και η τελική απόφαση της Ρωσίας θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Παραδέχτηκε όμως ότι έχει συζητηθεί μια πρώτη ημερομηνία για τη συνάντηση αυτήν.
Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, από την πλευρά του, σημείωσε ότι η πρόταση του Μπάιντεν για μια σύνοδο κορυφής έγινε θετικά δεκτή και μελετάται.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχαία Ολυμπία: Σπίτια κινδυνεύουν από κατολισθήσεις
- ΗΠΑ: Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον ζητούν η κατάθεσή τους για τον Έπσταϊν να γίνει δημόσια
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία μέχρι τον Ιούνιο – Νέες συνομιλίες την ερχόμενη βδομάδα
- Ιταλία: «Σαμποτάζ» στους σιδηροδρόμους το σαββατοκύριακο της έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.