ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νίκος Δένδιας: Αλλάζουν όλα με την «Ατζέντα 2030» στις Ένοπλες Δυνάμεις – Αξιοποιούμε καινοτομία και τεχνολογία αιχμής
“Θα βρούμε αυτά τα 25 περίπου εκατομμύρια ευρώ μέσα από οικονομίες που θα κάνουμε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας” είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στα ισοδύναμα για την παράταση του χαμηλού ΦΠΑ σε πέντε νησιά.
Πάντως, μιλώντας στον Real FM, διαβεβαίωσε πως “αυτές οι οικονομίες δεν θα βλάψουν, σε καμία περίπτωση, ούτε στο ελάχιστο την αποτρεπτική ισχύ της χώρας”.
Για την υπόθεση των δύο Ρώσων διπλωματών, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε: “Η χώρα μας δεν έχει ούτε πολιτική, ούτε κουλτούρα απελάσεων. Για να προβεί η κυβέρνηση στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών, να είστε βέβαιοι ότι είχε στοιχεία και το έπραξε διότι έπρεπε να υπερασπισθεί την ίδια τη χώρα και να αποτρέψει την οποιαδήποτε επέμβαση -έστω και στο επίπεδο αυτό- στα εσωτερικά μας ζητήματα”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εμφάνιση – έκπληξη από τον Μητσοτάκη: Καλοκαιρινό λουκ στην Πειραιώς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεξιά» μάχη για τον Δήμο Αθηναίων: Μετά τον Μπακογιάννη, «παρών» δηλώνει και ο Πατούλης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Να ενημερωθεί η Βουλή για τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Iράν: Οι Αμερικανοί κατέστρεψαν κέντρο ελέγχου της θαλάσσιας κυκλοφορίας στο λιμάνι Τσαμπαχάρ
- Κομισιόν: Η πρόοδος της Ελλάδας είναι σταθερή και συστηματική σε ζητήματα κράτους δικαίου
- Παππάς σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η συγκρότηση συλλογικής ηγεσίας μέχρι τις εθνικές εκλογές αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή
- EFA GROUP: Εξαγοράζει το 100% της SSMART και διευρύνει το αποτύπωμα στα Radar
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.