Πολιτική

Κούγιας: «Κατεξευτελισμός των νομίμων διαδικασιών» – Προανήγγειλε νέα αναφορά σε Άρειο Πάγο και συνέντευξη Τύπου για Λιγνάδη

Αλέξης Κούγιας/ΑΠΕ-ΜΠΕ


Νέα αναφορά στον Άρειο Πάγο ετοιμάζεται να καταθέσει ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Άλέξης Κούγιας, καταγγέλλοντας τον «κατεξευτελισμό των νομίμων διαδικασιών» γύρω από τους κανόνες της νόμιμης διερεύνησης κατηγοριών.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως προτίθεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Αυτός ο κατεξευτελισμός των νομίμων διαδικασιών, με τη συνδρομή των οποίων απονέμεται η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, σχετικά με τους  κανόνες που διέπουν τη νόμιμη διερεύνηση των κατηγοριών, που έχουν κατασκευαστεί εις βάρος του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, πρέπει να σταματήσει.

Αυτά που συμβαίνουν στο ανακριτικό γραφείο με τους δήθεν βιασμένους από τον εντολέα μου Δημήτρη Λιγνάδη – καταγγέλλοντες και την κα Ανακρίτρια που προσπαθούν να καλύψουν όλες τις παράνομες παραλείψεις της προανακρίσεως και τα χοντροκομμένα ψέματα, δεν έχουν προηγούμενο.

Σήμερα, έγινε ακόμη μία χοντροκομμένη προσπάθεια για να σωθούν όλοι όσοι κατασκεύασαν αυτήν τη βρομερή σκευωρία.

Ό, τι και να κάνουν, όμως, το δίκαιο και η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος τα δήθεν θύματα και όσοι προσπαθούν να στηρίξουν αυτήν τη φαρσοκωμωδία, όποιοι κι αν είναι, θα βρεθούν όλοι κατηγορούμενοι.

Για όλες τις παρανομίες που συμβαίνουν εις βάρος του εντολέως μου μετά την απολογία του θα ενημερώσω τον Άρειο Πάγο με νέα αναφορά μου.

Την επόμενη εβδομάδα, σε ημέρα που θα μου επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου σε συνέντευξη τύπου θα ενημερώσω και όλα τα ΜΜΕ για όλα όσα έχουν συμβεί μετά την απολογία του εντολέως μου και την απέλπιδα προσπάθεια αυτών που κατασκεύασαν τις δύο κατηγορίες, αλλά και αυτών που συνεργάζονται μαζί τους για να διασωθεί ό, τι πλέον δεν σώζεται.


ΣΧΟΛΙΑ