ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις φήμες σχετικά με την συνεργασία του με το «ΜέΡΑ 25» του Γιάνη Βαρουφάκη, διέψευσε ο Νίκος Κοτζιάς, σε επικοινωνία που είχε με τον «Αθήνα 984», χαρακτηρίζοντάς της, μάλιστα, ως «αθλιότητες».
Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συνεργασία του πρώην υπουργού Εξωτερικών με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Για το ίδιο θέμα ερωτήθηκε και ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος επίσης διέψευσε την ύπαρξη συμφωνίας συνεργασίας.
Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του «ΠΡΑΤΤΩ», επικεφαλής του οποίου είναι ο Νίκος Κοτζιάς, επί μήνες είχε κατατεθεί πρόταση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, η πρόταση δεν απαντήθηκε επί μήνες παρά μόνο μετά από μια νέα συνάντηση στις 3.6.19. «Ο ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε ουσιαστικά όλες τις προτάσεις υποψηφιοτήτων του Πράττω, σ’ αυτές ασφαλώς και δεν συμπεριλαμβανόταν ο Πρόεδρός του», υπογραμμίζει η ΠΓ του «ΠΡΑΤΤΩ».
Υπενθυμίζεται ότι η Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ» δεν θα πάρει μέρος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 2026 να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
- Γιατί πλημμυρίζει η Αττική κάθε φορά που βρέχει πολύ – Oι επιστήμονες εξηγούν
- Ιράν: Προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι θα απαντήσει σε τυχόν επίθεση – Στους 116 έχουν φτάσει οι νεκροί στις διαδηλώσεις
- Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ενεργή Μάχη»