ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαν σήμερα, πριν από 29 χρόνια, δολοφονήθηκε από μέλη της 17 Νοέμβρη ο Παύλος Μπακογιάννης. Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή αυτή τη θλιβερή επέτειο, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του, συμπληρώνοντας ως λεζάντα: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».
Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν μόλις 11 ετών το 1989, όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη βάφτισαν τον γιο τους! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: K.Μπακογιάννης: Γεγονός το φυσικό αέριο στη Στερεά Ελλάδα – Κερδίζουμε σταδιακά το μεγάλο μας στοίχημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πληθωρισμός στην Ελλάδα: εισαγόμενο σοκ και εγχώριες ευθύνες
- Ο μίνι ανασχηματισμός, τα σενάρια για το ΜΜ, τι τρέχει με Φλωρίδη, οι 3 «ξένοι» στην Κόρινθο, ο Τραμπ δεν έρχεται Αθήνα και οι Ουκρανοί στη Βουλή
- Ο βόθρος της ελευθερίας του λόγου
- Οι επιχειρηματίες συζητούν τον πολιτικό κίνδυνο – Τι κάνει ο Μητσοτάκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.