ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To δικό του μήνυμα για την 45η Επέτειο του Πολυτεχνείου απέστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδος και υποψήφιος στις εκλογές του 2019 για τον δήμο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
«Ημέρα τιμής και μνήμης η σημερινή. Μακάρι να φτάσουμε στην επέτειο που δεν θα χρειάζονται 5000 αστυνομικοί για να περιφρουρούν το κλειστό κέντρο, που δεν θα σταματούν οι συγκοινωνίες, που δεν θα ψάχνουν οι ειδικοί για εκρηκτικούς μηχανισμούς, που δεν θα γεμίζει ο αθηναϊκός ουρανός από ελικόπτερα και drones, που δεν θα κλειδώνονται οι κάτοικοι στα σπίτια τους και τα μαγαζιά δε θα οχυρώνονται. Και να φτάσουμε στην επέτειο που δεν θα ετοιμαζόμαστε για πόλεμο, αλλά για γιορτή, χωρίς τον επαναλαμβανόμενο, ετήσιο διχασμό. Τιμή, κυρίως, σε όσους δεν εξαργύρωσαν και σ´εκείνους που σιωπηλά θυμούνται» είναι το μήνυμα του Περιφερειάρχη για την επέτειο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεννηματά: Ματαιοπονεί, όποιος οραματίζεται να ολοκληρώσει αυτό που απέτυχε το βρώμικο ’89
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγρίεψε ο χειμώνας: Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία, πού χρειάζονται αλυσίδες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βρούτσης: Τα στοιχείας της «Εργάνης» αποκαλύπτουν την κατάρρευση της αγοράς εργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπογράφηκε η 3η σύμβαση ΣΔΙΤ του προγράμματος ΥΔΩΡ 2.0 – Το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο για την Ξάνθη, ύψους 220,5 εκατ. ευρώ
- Λένα Σαμαρά: Κλίμα βαθιάς οδύνης στο τελευταίο αντίο της κόρης του Αντώνη Σαμαρά
- Φωτιά σε τουριστικό σκάφος με 175 επιβαίνοντες
- Κοντά σε νέο ρεκόρ “σκαρφαλώνει” το Bitcoin – Άλμα άνω του 3%
