• LIFE&STYLE

    Κώστας Μπακογιάννης: Τι αποκάλυψε για τη γυναίκα της ζωής του, Σία Κοσιώνη (video)

    • NewsRoom


    Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε μια διαφορετική συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό» και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε μεταξύ άλλων για τη Σία Κοσιώνη, τη γνωριμία τους, τη σχέση και το παιδί που απέκτησαν.

    «Ο μικρός μου γιος είναι ο πιο συνεργάσιμος από όλους. Τώρα περπατάει, έχει αρχίσει να έχει ισχυρή άποψη. Ευτυχώς έχει πάρει από τη μαμά του, οπότε όλα είναι καλά.

    Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω «ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε». Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε.

    Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει. Δεν θέλω να πω και τίποτα που δεν πρέπει να πω, ρωτήστε εκείνη. Στην καθημερινότητα είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας να τρώμε.

    Θα έλεγα καλύτερα ας μείνουμε στα τέσσερα παιδιά» κατέληξε ο Κώστας Μπακογιάννης.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Μπακογιάννης: Για τα ναρκωτικά χρειαζόμαστε ένα ολιστικό σχέδιο, στοχοθεσία και συμπράξεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: «Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα»



    ΣΧΟΛΙΑ