• Πολιτική

    Κώστας Μπακογιάννης: Στο πλευρό του δήμαρχοι από όλο τον κόσμο (videos)

    • NewsRoom
    Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

    Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης


    Τη στήριξή τους στον Κώστα Μπακογιάννη εκφράζουν με αναρτήσεις τους δήμαρχοι διαφόρων πόλεων από όλο τον κόσμο.

    Μεταξύ άλλων πρόκειται για τους Δημάρχους Νέας Υόρκης, Κωνσταντινούπολης, Βουδαπέστης, Λευκωσίας, Μπράγκα, Όσλο, Πόρτο, Σόφιας και Φλωρεντίας, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νυν Δήμαρχο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, εξάροντας παράλληλα το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει την τελευταία τετραετία στην Αθήνα.

    Τέλος, δηλώνουν ότι προσβλέπουν στη συνέχιση της συνεργασίας τους μαζί του.

    Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπουλης, Εκρέμ Ιμάμογλου:

    «Με τον Κώστα είχαμε μια πολύτιμη συνεργασία μεταξύ της Κωνσταντινούπολης και των Αθηνών» λέει μεταξύ άλλων ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

    Ο δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης:

    «Αντιμετωπίσαμε κοινές προκλήσεις, ανταλλάξαμε εμπειρίες και γνώσεις στη διαχείριση δύσκολων ζητημάτων» σημείωσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, ενώ ευχήθηκε στον Κώστα Μπακογιάννη κάθε επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

    Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Eric Adams:

    «Απολαμβάνω το όραμα που έχεις για την πόλη σου και πόσα πολλά έχουμε μάθει από εσένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έρικ Άνταμς.

    Ο δήμαρχος της Βουδαπέστης, Γκέργκεη Κάρατσον:

    «Η δημοκρατία εφευρέθηκε στην Αθήνα. Σήμερα, που η δημοκρατία δέχεται συχνά επιθέσεις, αναζητούμε συμμάχους. Και είμαι περήφανος που έχω το Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, μεταξύ των μελών μας» λέει, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βουδαπέστης Γκέργκελι Καρατσόνι.

    Η δήμαρχος της Σόφιας, Γιορντάνκα Φαντάκοβα:

    Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του δήμου και ο φωτισμός LED σε όλη την πόλη είναι μόνο δύο συγκεκριμένα παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο η πόλη προετοιμάζεται για τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις, ανέφερε στο βίντεό της η Δήμαρχος Σόφιας Γιορντάνκα Φαντάκοβα.

    Ο δήμαρχος του Πόρτο, Rui de Carvalho de Araújo Moreira:

    «Έχω δει την Αθήνα στο παρελθόν και έχω δει τι έχει αλλάξει. Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένας αξιοσέβαστος ηγέτης στην Ευρώπη» τονίζει ο Δήμαρχος Πόρτο.

    Ο δήμαρχος της Μπράγκα, Ricardo Rio:

    Στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη βρίσκεται και ο Δήμαρχος της Μπράγκα, επισημαίνοντας ότι οι δήμαρχοι των πόλεων από όλο τον κόσμο επωφελήθηκαν από τη συμμετοχή του Κώστα Μπακογιάννη σε διεθνή δίκτυα, μοιράζοντας την εμπειρία και την ικανότητά του για καινοτομία.

    Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Dario Nardella:

    «Απολαμβάνω το όραμα που έχεις για την πόλη σου και πόσα πολλά έχουμε μάθει από εσένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, υπογραμμίζοντας ότι υποστηρίζει θερμά την υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη για την επανεκλογή του.

    Ο δήμαρχος του Όσλο, Raymond Johansen:

    Ο Ρέιμοντ Γιόχανσεν αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νυν Δήμαρχο Αθηναίων στις επερχόμενες εκλογές, πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να συνεχίσει την καλή συνεργασία μεταξύ Όσλο και Αθήνας.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπακογιάννης: Ο δήμαρχος είναι των Αθηναίων και όχι της Αθήνας

    Χαρδαλιάς: Θα προχωρήσουμε στην αντιπυρική και αντιπλημμυρική θωράκιση του λεκανοπεδίου

    Έρχεται υπουργική απόφαση για τη λειτουργία ψηφιακής πλατφόρμας περιστατικών βίας σε βάρος παιδιών και εφήβων

    ──────────────────                           

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

     



    ΣΧΟΛΙΑ