ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των ισχυρών, τι συμβαίνει με Credia, οι φήμες για Optima, το δείπνο Μπάκου – Εξάρχου (4 φωτό), η επιτυχία της Κεραμέως, ο Τζώρτζης και η δικαίωση του mononews και ο γάμος του Sir Stelios στο Μονακό
Σεβασμό στην πόλη της Αθήνας ζητάει από όλους, εν όψει των εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
«Σε αυτήν την επέτειο ας στείλουμε το σωστό μήνυμα. Ένα κοινό μήνυμα για τη μνήμη. Να μη ρίξουμε πάλι σκιά στην ουσία, που είναι ο αγώνας της νεολαίας για Δημοκρατία. Σε αυτήν την επέτειο ας δείξουμε σεβασμό στην πόλη. Στην Αθήνα, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους που φιλοξενούν τους πάντες και ζητούν ανταπόδοση με σεβασμό», αναφέρει ο κ. Μπακογιάννης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρουροί της επανάστασης: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ» – Θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας
- Χρηματιστήριο: Παράνοια, χθες αγόραζαν στο +4% την Πειραιώς και σήμερα πουλάνε στο -5%
- Το 36o πλοίο με ελληνική σημαία στον όμιλο της Άννας Αγγελικούση
- ΟΛΘ: Δεν υπάρχει κίνδυνος από τα πυρομαχικά που εντοπίστηκαν στον βυθό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.