«Η κυβέρνηση μέσα από ένα γελοίο πρόσωπο, έναν τιποτένιο της κοινωνίας, ένα πολιτικό σκουλήκι, ποδοπατάει τώρα τον αγώνα ενός χαροκαμένου πατέρα, που θέλει να μάθει πώς πέθανε το παιδί του, όχι μόνο αν είναι αυτό το παιδί του, αλλά πώς πέθανε», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους δημοσιογράφους, έχοντας δίπλα της στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα, τον απεργό πείνας, πατέρα θύματος των Τεμπών, Πάνο Ρούτσι.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, υποστήριξε: «Σταματήστε να βυθίζετε άλλο την κοινωνία στο “σκοτάδι” των εκταφών. Σταματήστε αυτή την ύβρι που βύθισε όλη την κοινωνία στο σκοτάδι σας. Δώστε εντολή τώρα. Εγκληματίες. Σταματήστε αυτή την ύβρι».

1

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «η κοινωνία αξίζει να είναι μόνο στο φως» και επανέλαβε: «Δώστε εντολή τώρα. Όχι άλλη ύβρι».

Διαβάστε επίσης:

Τσεχία: Ο λαϊκιστής Αντρέι Μπάμπις θα σχηματίσει μονοκομματική κυβέρνηση με στήριξη από την ακροδεξιά μετά την νίκη του

ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….

Ισραήλ: Καθυστερεί η απέλαση των 27 Ελλήνων του στολίσκου για τη Γάζα – Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής τους