• Πολιτική

    Κλειδώνει το τετ-α-τετ Μητσοτάκη – Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο – Τι λέει ο Νίκος Δένδιας

    • NewsRoom
    Ο Τζο Μπάιντεν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανταλλάσσουν χειραψία στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ

    Ο Τζο Μπάιντεν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης


    Σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες των επιτελείων ΜπάιντενΜητσοτάκη ώστε να κλειδώσει το πρώτο τετ α τετ των ηγετών στην Ουάσιγκτον.

    Κυβερνητικές πηγές τηρούν σιγή ιχθύος , αλλά ο Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του στην Καθημερινή της Κυριακής αποκαλύπτει πως οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα πως αυτό το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

    «Προγραμματίζεται η μετάβαση του Πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον η οποία αναμένεται να λάβει χώρα σύντομα» δηλώνει ο Νίκος Δένδιας.

    Πηγές του mononews.gr στην Ουάσιγκτον λένε πως κανείς δεν μπορεί ακόμη να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία καθώς εξαρτάται απολύτως από το Οβάλ Γραφείο και από το πρόγραμμα του Προέδρου Μπάιντεν.

    Το ραντεβού μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί καθώς τα απανωτά κύματα της πανδημίας μετέθεταν χρονικά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ στη συνέχεια έλαβε χώρα η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία η οποία εκ των πραγμάτων έβαλε πάγο στους όποιους σχεδιασμούς.

    Διαβάστε επίσης:

    Το ραντεβού Δένδια-Μπλίνκεν και η διφορούμενη στάση των ΗΠΑ – Παρέμβαση πρέσβη Αλέξανδρου Μαλλιά στο mononews

    Νίκος Δένδιας: Η σαφής τοποθέτηση της Ελλάδας κατά της ρωσικής εισβολής πηγάζει από τις αρχές υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών



    ΣΧΟΛΙΑ