• Πολιτική

    Κυβερνητικά στελέχη στον Τσίπρα: Αλέξη διώξε τώρα τον Βερναρδάκη

    • NewsRoom


    Πολιτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις πύρινες αναρτήσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη για τον Πρόεδρο των Παρολυμπιονικών, Σίμο Παλτσανιτίδη, όπου μεταξύ άλλων τον αποκαλεί «φασιστάκι από τη Χίο». Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο  Αλέξης Τσίπρας γίνεται ήδη δέκτης εισηγήσεων να καρατομήσει τον αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Βερναρδάκη, ενόψει μάλιστα και του επικείμενου ανασχηματισμού, που προσφέρει μία ανώδυνη ευκαιρία για να γίνει κάτι τέτοιο.

    Υπάρχουν όμως και αυτοί που μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τους χαρακτηρισμούς Βερναρδάκη, ζητούν η αποπομπή του να γίνει τώρα.

    Οι τελευταίες εξελίξεις, που οδήγησαν πολλούς να επιμένουν στην απομάκρυνση Βερναρδακη, ήταν η τελευταία κοινοποίηση στον προσωπικό του λογαριασμό από ένα κείμενο του Θέμη Δημητρακόπουλου με τίτλο «Η αναπηρία ως άλλοθι για τον Χρυσαυγιτισμό [;]», επισημαίνοντας ότι αυτό είναι το τελευταίο του σχόλιο για «τον φασίστα από τη Χίο».

    post

    Η μάχη στο Facebook ξεκίνησε τη Δευτέρα 24/10 όταν ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρώην στέλεχος μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και τον Ιούλιο, απάντησε στην ανάρτηση του Χ. Βερναρδάκη, με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος». Ο κ. Παλτσανιτίδης σχολίασε «Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!!! ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε ποιό δεξιά από το δεξιά με τον δικ ότους ρυθμό. Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, Έθνος, κυριαρχία, και να την κάνουν… ΝΤΡΟΠΗ…».

    vernardakis 1

    Η οργισμένη απάντηση του κ. Βερναρδάκη ανέφερε «το καλό με κάτι τέτοιες “δύσκολες” αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι σαν και του λόγου σου… δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους “φίλους” μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας….».

    Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης σε άλλη ανάρτησή του, ανέφερε “Στο μέλλον κάθε ρατσιστής από τη Χίο θα είναι πανελληνίως διάσημος για 15 λεπτά” διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι μία παλιά κινεζική παροιμία.

    post2Τα σχόλια που ακολούθησαν έγιναν viral με το νέο διαδικτυακό πόλεμο που ξεκίνησε μεταξύ των πρώην συντρόφων να γίνεται αφορμή να “ξεσπαθώσουν” και οι δύο πλευρές. Οι μεν ακόλουθοι του αναπληρωτή υπουργού να ξεκαθαρίζουν ότι ο κ. Σίμος Παλτσανιτίδης τρολάρει τον αναπληρωτή υπουργό, καθοδηγούμενος από τη δυσαρέσκειά του που τον έδιωξαν από το κόμμα και οι αντίπαλοι να μιλούν για απαράδεκτη συμπεριφορά υπουργού σε έναν άνθρωπο που έχει βραβευτεί για τις επιδόσεις του και την προσφορά του στον αθλητισμό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απαράδεκτο: Η ΟΣΥΠΑ εναντίον της Fraport που θέλει να φτιάξει τα ελληνικά αεροδρόμια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Σκουρλέτης: Αρχηγός σε αναμονή;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη μάχη Σαββίδη- Δαυίδ: Θα είναι η πρώτη ήττα ή νίκη για το νέο Ceo της Coca Cola;

     



    ΣΧΟΛΙΑ