• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok αμέσως μετά το debate

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας & πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας & πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Σε έναν απολογισμό του debate αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προχώρησε μέσα από το αυτοκίνητό του ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok.

    Απευθυνόμενος στους όσους προτίμησαν να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που μεταδίδονταν ταυτόχρονα με το debate, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι σε ένα βαθμό τους καταλαβαίνει.

    Παράλληλα, επισήμανε πως προσπάθησε καταρχάς να απαντά στις ερωτήσεις που του απηύθυναν οι δημοσιογράφοι διότι, όπως είπε, είδε διάφορους αρχηγούς οι οποίοι πετούσαν την μπάλα στην κερκίδα.

    Επίσης, είπε πως επιχείρησε πρωτίστως να μιλήσει για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν.

    «Τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη υγεία, μία πιο ισχυρή πατρίδα» τόνισε.

    Το βίντεο ολοκληρώνεται με backstage στιγμές από το debate.

    Δείτε το βίντεο: 

    @kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

    «Βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου»

    Το βίντεο με τις δεσμεύσεις του από τη χθεσινή τηλεμαχία, ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

    Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο βασικός του στόχος ήταν να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΔ και το πώς θα συνεχίσει «στον δρόμο της προόδου».

    «Θέλω να ευχαριστήσω όσους παρακολούθησαν το χθεσινό debate. Ο βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πρόγραμμά μας, για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου για την Ελλάδα και για κάθε πολίτη» επισημαίνει ο πρωθυπουργός και προσκαλεί «σε μία γρήγορη ανασκόπηση των δεσμεύσεών μας».

    Διαβάστε επίσης:

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ DEBATE: Το καυγαδάκι για τις 3 δημοσιογράφους-συζύγους πολιτικών, το «βεστιάριο»-γραφείο του Ζούλα για τη γραβάτα του Ανδρουλάκη, η μπάσα φωνή της Τζίμα, οι γκριμάτσες εκτός κάμερας και το θολό και κρύο ΚΨΜ των δημοσιογράφων

    Debate: Όλα όσα ανέφεραν οι πολιτικοί αρχηγοί



    ΣΧΟΛΙΑ