• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Βόλτα στην Ερμού – Τι είπε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους


    Χαλαρός και ευδιάθετος λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, χωρίς καμία πολιτική αναφορά λόγω του σχετικού περιορισμού, αλλά με πολλές παραπολιτικές ειδήσεις, εμφανίστηκε κατά τη συνάντησή του με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο roof garden γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη.

    Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος προσερχόμενος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς πολίτες και τουρίστες στην Ερμού, βγάζοντας και τις σχετικές selfies, τόνισε ότι «ήταν μία πολιτισμένη προεκλογική περίοδος, διαλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ήταν πιο ζεστός ο κόσμος μαζί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα».

    Αποκάλυψε ότι αμέσως μετά θα αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα 5χ5, φορώντας φανέλα με το νούμερο 8 και παίζοντας στη θέση του δεξιού χαφ.

    «Δεν νομίζω ότι ο προπονητής θα με αντικαταστήσει και σε κάθε περίπτωση το πέναλτι θα το χτυπήσω εγώ» δήλωσε χαριτολογώντας ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για το Final Four του μπάσκετ, καθώς όπως είναι γνωστό υποστηρίζει τον Ολυμπιακό.

    «Το δύσκολο ματς ήταν ο ημιτελικός. Τώρα το έχει» εκτίμησε για την ελληνική ομάδα. Και φυσικά δήλωσε ότι δεν θα χάσει με τίποτε τον τελικό! Μάλιστα εξέφρασε την περιέργειά του, για το πόσοι «φίλοι της ΝΔ» θα ψηφίσουν από το Κάουνας.

    Σέλφι στην Ερμού
    Σέλφι στην Ερμού

    Σε σχετικό «αίτημα», σημείωσε ότι δεν αποκλείεται να στήσει γιγαντοοθόνη στην Πειραιώς, ώστε να βλέπουν ταυτόχρονα το ματς και οι δημοσιογράφοι που θα καλύπτουν τις εκλογές.

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ερμού
    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ερμού

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης σε χαρακτηριστικά ανθρώπινα στιγμιότυπα από την προεκλογική εκστρατεία, την άμεση επαφή με τον κόσμο, το πόσο μεγάλη σημασία έδωσε στην απευθείας συνομιλία με τους πολίτες πριν και μετά από κάθε πολιτική συγκέντρωση.

    Απαντώντας στην ερώτηση για το ποιο ήταν το πιο… κουφό που άκουσε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είπε:

    «Ένας νέος μου ζήτησε να φτιάξουμε ναό δωδεκαθεϊστών!» και τα γέλια που ακολούθησαν κόντεψαν να φτάσουν έως την Ακρόπολη.

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ερμού
    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ερμού

    Ιδιαίτερες αναφορές έκανε στους νέους, αλλά και τις γυναίκες, τονίζοντας το πόσο απόλαυσε τις συνεντεύξεις, που παρέθεσε σε σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές.

    Όταν ρωτήθηκε για την τεχνητή νοημοσύνη τόνισε ότι υπάρχουν «προκλήσεις, που πρέπει να μας απασχολήσουν».

    Δεν παρέλειψε ωστόσο, να αναφερθεί στην ανάγκη όλων να έχουν τα δικά τους… γούρια. «Τα γούρια κάνουν τα αβέβαια να γίνονται λίγο πιο προβλέψιμα». Δήλωσε παρόλα αυτά ότι ποτέ δεν έχει παίξει στοίχημα.

    Ο πρωθυπουργός, όπως είπε, θα δειπνήσει με την οικογένειά του. «Οι πέντε μας» όπως σημείωσε ελαφρώς συγκινημένος.

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ερμού
    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ερμού

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

    Διαβάστε επίσης:

    Τι δείχνουν οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις και οι κερδισμένοι & χαμένοι της προεκλογικής εκστρατείας



    ΣΧΟΛΙΑ