• Top Stories

    Κυριάκος Μητσοτάκης: “Ο Τσίπρας έχει πει τα μεγαλύτερα ψέμματα”

    • NewsRoom


    Έντονη κριτική άσκησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της παράταξης για την παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δράσης “Συμμετέχω στη Ν.Δ.”, στη λεωφόρο Συγγρού. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για μία κυβέρνηση που έχει πει τα μεγαλύτερα ψέμματα απο τη Μεταπολίτευση και έπειτα, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα απαξιωμένο στη συνείδηση των πολιτών και μπορεί να είμαστε σε μια καλή πολιτική συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά σε μια πολύ προβληματική συγκυρία για τον τόπο. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχουμε καταφέρει μια σημαντική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μονίμως θα διευρύνεται. Η κατάσταση, όμως, στην κοινωνία είναι δραματική. Την ίδια στιγμή, ενώ οι διαπραγματεύσεις καρκινοβατούν και γίνονται, για άλλη μια φορά, αντικείμενο επικοινωνιακών παιχνιδιών, όπως αυτά τα οποία βιώσαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Απέναντι, λοιπόν, σε αυτή την πραγματικότητα, εμείς απαντούμε με ευθύνη, αλλά και με μαζική συμμετοχή”.

    ImageHandler.ashx

    Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για την δράση “Συμμετέχω”, η οποία είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό καθώς ανταποκρίθηκαν σε αυτή περίπου 700 άτομα. “Η δράση “Συμμετέχω”, που ανακοινώνεται σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για εμάς, σε μια εποχή μεγάλης ασφυξίας και μιας κυβέρνησης η οποία περιορίζεται σε μια κλειστή παρέα, εμείς ανοίγουμε τις πόρτες της Νέας Δημοκρατίας, σε όλες και όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν σε αυτήν τη δημιουργική προσπάθεια. Αυτό είναι και το νόημα της πρωτοβουλίας μας”

    Ενώ τελειώνοντας τόνισε πως “Η Νέα Δημοκρατία έχει χρέος να αρθρώσει έναν πειστικό πολιτικό λόγο και να πείσει τους πολίτες ότι μόνο αυτή μπορεί να αποτελέσει τη διέξοδο για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος”.



    ΣΧΟΛΙΑ