ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην ικανοποίηση του για τις ταξιδιωτικές εισπράξεις του Οκτωβρίου εκφράζει σε ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας τα εξής:
«Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στη χώρα μας τον Οκτώβριο του 2021 έφτασαν το 98,4% του Οκτωβρίου του 2019 (προ COVID), σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο τουρισμός παράγει προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας εισόδημα και θέσεις εργασίας για τη μέση ελληνική οικογένεια».
Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στη χώρα μας τον Οκτώβριο του 2021 έφτασαν το 98,4% του Οκτωβρίου του 2019 (προ COVID), σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο Τουρισμός παράγει προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας εισόδημα & θέσεις εργασίας για τη μέση ελληνική οικογένεια.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) December 21, 2021
Διαβάστε επίσης
Καραμανλής: Δημοπρατείται το «Μπράλος- Άμφισσα»-Δείχνουμε έμπρακτα την ευαισθησία μας
Κικίλιας για το ναυάγιο Ζακύνθου: Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που διαιωνιζόταν
Κικίλιας: Πάμε σε ολική επανεκκίνηση του Τουρισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.