ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή και ως PPMS), θα υποδεχθεί σήμερα στις 17:00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, σε επιστολή του στις 19 Αυγούστου, είχε τονίσει ότι όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, αποφάσισε πως δεν επρόκειτο να παραδοθεί σε τίποτα. «Είμαι προπονητής και δουλειά μου είναι να ηγούμαι, να διδάσκω και να εμπνέω πολλούς ανθρώπους», είχε σημειώσει -μεταξύ άλλων- και πρόσθεσε: «Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κικίλιας είναι και εκείνος άνθρωπος του μπάσκετ, έχοντας μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα με Πανιώνιο, Ιωνικό, ΑΕΚ, Απόλλωνα Πατρών και τις εθνικές ομάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλλιθέα: Προφυλακίστηκαν ο δράστης και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 15χρονου
- WhatsApp: Ενισχύει την ιδιωτικότητα επιτρέποντας την χρήση username για 3 δισ. χρήστες
- Ιαπωνία: Βουτιά για το γεν στο χαμηλότερο επίπεδο έναντι του δολαρίου από το 1986
- ΕΕ και Κίνα συμφωνούν ότι έως τον Οκτώβριο θα σημειώσουν πρόοδο στις εμπορικές τους σχέσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.