ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή και ως PPMS), θα υποδεχθεί σήμερα στις 17:00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, σε επιστολή του στις 19 Αυγούστου, είχε τονίσει ότι όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, αποφάσισε πως δεν επρόκειτο να παραδοθεί σε τίποτα. «Είμαι προπονητής και δουλειά μου είναι να ηγούμαι, να διδάσκω και να εμπνέω πολλούς ανθρώπους», είχε σημειώσει -μεταξύ άλλων- και πρόσθεσε: «Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κικίλιας είναι και εκείνος άνθρωπος του μπάσκετ, έχοντας μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα με Πανιώνιο, Ιωνικό, ΑΕΚ, Απόλλωνα Πατρών και τις εθνικές ομάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Ανακοινώσεις από τον Τσιάρα σήμερα, θα βάλει το πλαίσιο για τα αιτήματα των αγροτών
- ΔΑΑ: Το μοναδικό ελληνικό αεροδρόμιο με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα – Πέτυχε τον στόχο 25 χρόνια νωρίτερα
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ
- Ρωσία: Ζητάει αποζημίωση 230 δισεκ. δολαρίων από τη Euroclear