ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή και ως PPMS), θα υποδεχθεί σήμερα στις 17:00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, σε επιστολή του στις 19 Αυγούστου, είχε τονίσει ότι όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, αποφάσισε πως δεν επρόκειτο να παραδοθεί σε τίποτα. «Είμαι προπονητής και δουλειά μου είναι να ηγούμαι, να διδάσκω και να εμπνέω πολλούς ανθρώπους», είχε σημειώσει -μεταξύ άλλων- και πρόσθεσε: «Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κικίλιας είναι και εκείνος άνθρωπος του μπάσκετ, έχοντας μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα με Πανιώνιο, Ιωνικό, ΑΕΚ, Απόλλωνα Πατρών και τις εθνικές ομάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης για σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης: Έρχεται νέο φίλτρο με στόχο την εξοικονόμηση
- Τι λένε στις κλειστές συσκέψεις στο Μαξίμου, η «εξομολόγηση» Αυγενάκη στο «Αλφιέρε», ο… Αγιορίτης Κ.Μ. και η ανατροπή με Φλωρίδη
- Ο ήχος του χρυσού και το μούγκρισμα της αυταπάτης του δολαρίου
- H συνωμοσία της σιωπής και η πεμπτουσία της στρέβλωσης
