• Πολιτική

    «Καυγάς» Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλου – Παύλου Πολάκη στη Βουλή


    Άναψαν τα αίματα στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον  αντιπρόεδρο του Σώματος Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

    O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε υποβάλει ερώτηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη αναφορικά με τα μονοκλονικά αντισώματα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των απαντήσεων του κ. Κοντοζαμάνη, ο Παύλος Πολάκης αποφάσισε να διακόπτει συνεχώς τον αναπληρωτή υπουργό με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος να επιχειρήσει αρκετές φορές να τον επαναφέρει στη τάξη.

    Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

    Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επιτέλους κ. Πολάκη. Τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά. Μιλήσατε 15 λεπτά, τετραπλασιάζοντας το χρόνο που δικαιούστε με το έτσι θέλω. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν αφήνετε τον υπουργό να απαντήσει. Γιατί συμπεριφέρεστε με αυτό τον αντιδημοκρατικό τρόπο.

    Π. Πολάκης: Γιατί έχω δίκαιο.

    Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Και η Χρυσή Αυγή αυτά έλεγε. Ότι έχει δίκιο.

    Π. Πολάκης: Πάρ’ το πίσω.

    Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω.

    Π. Πολάκης: Θα το πάρεις πίσω σου λέω.

    Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω.

    Π. Πολάκης: Θέλω το λόγο επι προσωπικού. Αυτά τα κάνατε και επί Σαμαρά.

    Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Αφήστε τα αυτά. Πήρατε τον Συμεών Κεδίκογλου που ήταν στην κυβέρνηση του Σαμαρά. Μήπως θέλετε να πείτε κάτι και γι’ αυτό;



    ΣΧΟΛΙΑ