• Πολιτική

    Κατσίκης προς Επιτροπή Δεοντολογίας: «Θέλω να μάθω γιατί με καλέσατε εδώ σήμερα»

    Κατσίκης


    «Θέλω να μάθω για ποιο λόγο με καλέσατε εδώ σήμερα» φέρεται να ρώτησε έκπληκτος ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, στην οποία είχε παραπεμφθεί κατόπιν αιτήματος 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά το αίτημα των βουλευτών, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βίτσας παρέπεμψε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή για τις απαράδεκτες ομοφοβικές δηλώσεις του κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

    Η Επιτροπή αποφάσισε να «στείλει» τον βουλευτή πίσω στον Πρόεδρο της Βουλής, την θέση του οποίου στην σημερινή συνεδρίαση είχε ο Αντιπρόεδρος Α’, Τάσος Κουράκης, λόγω απουσίας του κ. Βούτση στην Τουρκία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κατσίκης είπε ότι εξέφρασε την προσωπική του άποψη όπως έχει κάθε δικαίωμα και δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν.

    Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το τέλος της συνεδρίασης έκαναν γνωστό πως αφού «διαπίστωσαν την προσβλητική συμπεριφορά του», αποφάσισαν να τον παραπέμψουν στον Πρόεδρο της Βουλής για «να αποφασίσει εκείνος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έντονες αντιδράσεις για τη δήλωση Κατσίκη ότι η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ξεφεύγει» η κατάσταση με τoν Κατσίκη: Ετεροφοβικοί προστάτες λεσβιών και γκέι ζητούν την παραπομπή μου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατσίκης: Δεν ταυτίζω την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία



    ΣΧΟΛΙΑ