ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα δημοσιεύματα αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του στη Βουλή σύμφωνα με τις οποίες «η παιδοφιλία είναι σαν την ομοφιλοφιλία», σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.
Ο κ. Κατσίκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επέμεινε ότι δεν ταυτίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδιοφιλία και ότι τα Μέσα διαστρέβλωσαν τα λόγια του. «Δεν μπορώ να δεχθώ την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να γίνεις ομοφυλόφιλος από το περιβάλλον γύρω σου» δήλωσε χαρακτηρσιτικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έντονες αντιδράσεις για τη δήλωση Κατσίκη ότι η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπόλαρης (ΣΥΡΙΖΑ): «Να αποσυρθεί η διάταξη για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.