ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα δημοσιεύματα αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του στη Βουλή σύμφωνα με τις οποίες «η παιδοφιλία είναι σαν την ομοφιλοφιλία», σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.
Ο κ. Κατσίκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επέμεινε ότι δεν ταυτίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδιοφιλία και ότι τα Μέσα διαστρέβλωσαν τα λόγια του. «Δεν μπορώ να δεχθώ την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να γίνεις ομοφυλόφιλος από το περιβάλλον γύρω σου» δήλωσε χαρακτηρσιτικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έντονες αντιδράσεις για τη δήλωση Κατσίκη ότι η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπόλαρης (ΣΥΡΙΖΑ): «Να αποσυρθεί η διάταξη για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 41χρονος κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 6 άτομα – Τον μαχαίρωσαν και τον πέταξαν στον Θερμαϊκό
- Ρωσία: Κατέρριψε αριθμό ρεκόρ ουκρανικών drones κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής με Αφρικανούς ηγέτες
- Χρηματιστήριο: Επιστροφή με κέρδη μετά την αργία με το βλέμμα σε Eurobank και ΕΚΤ
- Βούλα: Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από λεωφορείο στη Βουλιαγμένης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.