• Πολιτική

    Κατηγορηματικός Μητσοτάκης: Ούτε πρόωρες εκλογές, ούτε ανασχηματισμός

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    «Δεν πρόκειται να κάνω εκλογές το Σεπτέμβριο, οι κάλπες θα στηθούν την προσεχή άνοιξη», αναφέρει με κατηγορηματικό τρόπο στους συνομιλητές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκφράζει, μάλιστα, την αισιοδοξία του πως η κατάσταση στη χώρα μετά το καλοκαίρι θα βελτιωθεί, παρότι ο πόλεμος στην Ουκρανία αναμένεται να μην τελειώσει σύντομα.

    «Το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα, οι δυσκολίες θα είναι πολύ μικρότερες ή και θα εκλείψουν», εκτιμά χαρακτηριστικά. Η αισιοδοξία του πρωθυπουργού δείχνει να εδράζεται στην πίστη του για μια καλή τουριστική χρονιά, αλλά και στα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνησή του για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, είτε υπάρξουν πρωτοβουλίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την κατεύθυνση αυτή, είτε όχι.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, αποκλείει και τον ανασχηματισμό. «Οι αλλαγές στην κυβέρνηση θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που θα επιλύσουν», φέρεται να τονίζει στους συνομιλητές του.

    Σύμφωνα, ωστόσο, με κάποιες κυβερνητικές πηγές, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός διαμηνύει πως δεν θα κάνει ανασχηματισμό, δεν αποκλείει την πραγματοποίηση «χειρουργικών κινήσεων» στο υπάρχον σχήμα- ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα δύο υπουργών (Γεωργιάδη, Πέτσα) ως … «υποψήφιοι» για να λάβουν «κόκκινη κάρτα».

    Και αυτές οι φήμες, δεν επαληθεύονται.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Την 1η Μαΐου θα αυξηθεί σημαντικά ο κατώτατος μισθός

    Δεν έκλεισαν οι λογαριασμοί στον ΣΥΡΙΖΑ – Το Συνέδριο επισημοποίησε τη ρήξη – Ξεκάθαρα μηνύματα στον Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ