• Πολιτική

    Κατερίνα Νοτοπούλου: «Δεν είχα πρόθεση να εκμεταλλευτώ τον Αντετοκούνμπο»

    • NewsRoom


    Η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου  «κατέβασε»  -υπό το βάρος των αντιδράσεων- την προεκλογική «αφίσα» που είχε ανεβάσει στo Twitter με τη φωτογραφία του MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θεωρήθηκε από πολλούς ότι ήταν μια προσπάθεια εκμετάλλευσης του διάσημου Έλληνα παίκτη του NBA, με στόχο προεκλογικά οφέλη.

    Στην επίμαχη ανάρτησή της στα social media η κ. Νοτοπούλου ανέβασε δύο φωτογραφίες του Αντετοκούνμπο – μία με τη φανέλα των Μπακς και μία με αυτήν της Εθνικής. Τη σχετική φωτογραφία υπήρχαν οι λεζάντες «Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης», «Greek to the core! Ήσουν πάντοτε ένας από εμάς!», «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας».

    Στο κείμενο, ωστόσο, που συνόδευε την ανάρτηση η κυρία Νοτοπούλου εξαπέλυε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας  [θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε ]…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε , αιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!»

     



    ΣΧΟΛΙΑ