Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι, μια ολόκληρη εβδομάδα μετά τις φονικές πυρκαγιές. «Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πειραιώς.
«Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Κάτω από τις 2.600 μονάδες με νέες πιέσεις στις τράπεζες – Αντίβαρο στην πτώση από ΜΟΗ και ΕΛΠΕ
- Estée Lauder: Αυξημένα έσοδα $3,6 δισ. στο δ’ τρίμηνο – Εκτοξεύτηκε πάνω από 17% η μετοχή
- ΖΙΜ: Προσαρμοσμένα κέρδη 77 εκατ. δολαρίων
- Γαλλία: Επιπλέον 1.243 νεκροί εν μέσω καύσωνα το διάστημα 3 με 22 Ιουλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.