ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διορθώθηκε η εσφαλμένη αναφορά στο περίπτερο της βόρειας γειτονικής μας χώρας ως «Μακεδονία» και αντικαταστάθηκε από το «Βόρεια Μακεδονία» στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, μετά την άμεση παρέμβαση της ελληνικής Πρεσβείας στη Γερμανία.
Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας, Μίλε Μποσνιάκοφσκι, απέδωσε τις προβληματικές αναφορές στο περίπτερο της χώρας του στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βερολίνου σε «ακούσιο τεχνικό λάθος».
«Η κυβέρνησή μας είναι αφοσιωμένη στην πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και όσων αφορούν στον κλάδο του τουρισμού».
«Επρόκειτο για ένα ακούσιο τεχνικό λάθος το οποίο διορθώθηκε άμεσα», κατέληξε ο κ. Μποσνιάκοφσκι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μακεδονία» χωρίς το «Βόρεια» τα Σκόπια σε τουριστική έκθεση στο Βερολίνο07
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοτζιάς: «Μακεδονία» χωρίς το «Βόρεια» στους Δελφούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.