ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την καταδίκη του Πάνου Καμμένου σε καταβολή 20.000 ευρώ αποφάσισε δικαστήριο, που επιδίκασε αγωγή που κατέθεσε εναντίον του πρώην υπουργού ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης.
Ο κ. Κουρτάκης γνωστοποίησε μέσω twitter την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο κάνει δεκτή την αγωγή και υποχρεώνει τον κ. Καμμένο στην καταβολή του ποσού.
«Για τις αθλιότητες που έχει εκτοξεύσει κατά καιρούς ο Καμμένος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο, να μου καταβάλει 20.000 ευρώ. Μπορεί να καθυστερεί, ωστόσο κάποια στιγμή οι συκοφάντες σ αυτή την ώριμη Δημοκρατία, πληρώνουν για όσα είπαν και έκαναν», έγραψε στην ανάρτησή του.
Για τις αθλιότητες που έχει εκτοξεύσει κατά καιρούς ο Καμμένος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο, να μου καταβάλει 20.000 ευρώ. Μπορεί να καθυστερεί, ωστόσο κάποια στιγμή οι συκοφάντες σ αυτή την ώριμη Δημοκρατία, πληρώνουν για όσα είπαν και έκαναν. pic.twitter.com/7ycn3YPxSY
— Γιαννης Κουρτακης (@KourtakisJohn) December 9, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Αγορά 1,53 εκατ. ίδιων μετοχών αξίας 6 εκατ. ευρώ
- ΟΤΕ: Αγόρασε 216.590 ίδιες μετοχές έναντι 3,9 εκ. ευρώ
- STOXX: Σε ισχύ από 21/9 η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά – Εισροές προς τράπεζες βλέπει η Eurobank Equities
- ΗΠΑ: Με λαμπρότητα η παρέλαση της ομογένειας στο Μανχάταν (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.