• Πολιτική

    Κασσελάκης: Τηλεφώνημα στήριξης σε Ραγκούση

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης


    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

    Επικοινωνώντας χθες το βράδυ από τις ΗΠΑ με τον κ. Ραγκούση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γνωστοποίησε στον πρώην υπουργό την επιθυμία του να τον στηρίξει πολιτικά και νομικά στην προσπάθειά του να αποκαλύψει το πρόσωπο που επιχείρησε να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, λέγοντας στα κοινωνικά δίκτυα πως ο κ. Ραγκούσης επιθυμεί να ανατρέψει τον κ. Κασσελάκη συγκεντρώνοντας μάλιστα προς το σκοπό αυτό και χρήματα.

    Ο κ. Ραγκούσης γνωστοποίησε από την πρώτη στιγμή το γεγονός, στρεφόμενος στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λέγοντας πως «δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων», όπως ανέφερε.

    Κατά πληροφορίες, το πρόσωπο που φέρεται να διακίνησε τα fake news έχει ταυτοποιηθεί και πληροφορίες θέλουν να είναι υγειονομικός στο επάγγελμα, όπως και εν ενέργεια μέλος του κόμματος, το οποίο ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου του 2022.

    Επιπλέον, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ίδιο πρόσωπο φαίνεται να επιδοκιμάζει τις αναρτήσεις του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρίδης: Συμφωνία συνεργασίας στο μεταναστευτικό με τον Τούρκο ΥΠΕΣ

    Οικονόμου: Συγχαρητήρια στη Δίωξη Ναρκωτικών για τις επιτυχίες της το τελευταίο διάστημα

    Μητσοτάκης: Συνάντησε στο Ισραήλ συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς



    ΣΧΟΛΙΑ