• Πολιτική

    Καμία απάντηση Μάρη στο δημοσίευμα Ψυχάρη


    H στήλη risky games σήμερα ασχολείται με την υπόθεση του Mega Channel και την άγρια κόντρα μεταξύ του μετόχου της εταιρίας Τηλέτυπος κ. Σταύρου Ψυχάρη και του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μάρη.

    Ψυχάρης – Μάρης 1:

    Το τι έγινε χθες το γνωρίζετε. Ίσως όμως είναι καλό να το θυμίσουμε. Με δυο λόγια λοιπόν , πριν από 24 ώρες μέσω μια ανάρτησης στο news247.gr ο ιδιοκτήτης της 24 Media κ. Δημήτρης Μάρης έθετε (ανοικτά) τον εαυτό του στην διάθεση του επικεφαλής των Αττικών Εκδόσεων κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου ο οποίος έχει υποβάλει ένα επιχειρηματικό σχέδιο για την εξυγίανση του Mega Channel στους νυν μετόχους και στις πιστώτριες τράπεζες.  Όμως στην ανακοίνωση αυτή απάντησε ένας εκ των βασικών μετόχων του MEGA κ. Σταύρος Ψυχάρης μέσω ανυπόγραφου σημειώματος στο in.gr (ιδιοκτησίας του ΔΟΛ ) λέγοντας ότι θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθεί o κ. Μάρης  (χωρίς να τον κατονομάζει) με τις δουλειές του και να αφήσει την ενασχόληση με το Μεγάλο Κανάλι.

    Ψυχάρης – Μάρης 2:

    Μάλιστα τον αποκαλεί στοιχηματζή καθώς ο 55 χρόνος επιχειρηματίας μεταξύ άλλων έχει στην κατοχή του το 50% των  μετόχων της εταιρίας stoiximan. gr (το υπόλοιπο 50% ανήκει στον κ. Φώτη Μπόμπολα). Μετά τις εξελίξεις αυτές , πολλοί , μεταξύ αυτών και οι τραπεζίτες αναμένουν  από χθες στο απόγευμα την απάντηση του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μάρη στο δημοσίευμα του in.gr ιδιοκτησίας του Σταύρου Ψυχάρη. Όμως τουλάχιστον μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι το κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Μάρη ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στο Mega έχει εξαφανιστεί από την πρώτη σελίδα  του Νews247.gr . Δηλαδή κάποιος για να την βρει και να την διαβάσει θα  πρέπει να την αναζητήσει στις εσωτερικές σελίδες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας .

    Ψυχάρης – Μάρης 3:

    Λεπτομερείς μπορεί να πει κάποιος. Όμως οι γνωρίζοντες εξηγούν ότι πρόκειται για ένα παράδοξο γεγονός καθώς η ανάρτηση αυτή θεωρητικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του News247.gr τουλάχιστον για 24 ώρες προκειμένου να ενημερωθούν οι αναγνώστες του site για τις προθέσεις του επιχειρηματία. Γιατί δεν έχει απαντήσει  ακόμα ο κ. Μάρης στην ανάρτηση του in.gr εύκολα γίνεται κατανοητό. Προφανώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να ερεθίσει τα ήδη οξυμένα πνεύματα.  Όμως γιατί η ανακοίνωση της εταιρίας του έχει εξαφανιστεί από την πρώτη σελίδα του news247.gr προφανώς δεν έχει εξήγηση. Έκτος και εάν έχει…

    Διαβάστε ακόμα: Όλο το παρασκήνιο από την μεγάλη κόντρα Ψυχάρη – Μάρη  

    http://www.mononews.gr/article-mega-mpachalo-ton-stichimatzi-epichirimatia/34592

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ