• Πολιτική

    Επίθεση Πολάκη στον Δημήτρη Οικονόμου: «Αρχιτσάτσε του ΣΚΑΪ, τι έκανες με τη γυμνή»

    • NewsRoom
    ΝΔ σε Πολάκη: Είσαι υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας

    Παύλος Πολάκης


    Με ένα ακόμα υβριστικό μήνυμα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε στον δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος θέλησε να ειρωνευτεί τα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Ο Δημήτρης Οικονόμου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάνοντας χιούμορ ανέφερε ότι δήθεν δέχθηκε μια γυμνή φωτογραφία στο messenger, λέγοντας:

    «Πριν απο λίγο δέχθηκα άγνωστη γυμνή φωτο στο messenger. Μου συστήθηκε ως G. G. Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει αν ήμουν μόνος. Το έκλεισα αμέσως. Δεν συνομιλώ με άγνωστες στο φως της μέρας».

    Η ανάρτηση ενόχλησε τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μετά την επιβεβαίωση από το περιβάλλον του Β. Μαρινάκη για το τηλεφώνημα (αν και η πλευρά εφοπλιστή δίνει διαφορετική εκδοχή για το περιεχόμενό του, από τα όσα ανέφερε ο Δ. Τζανακόπουλος), έσπευσε να απαντήσει στο ειρωνικό μήνυμα του δημοσιογράφου.

    «Τώρα που παραδέχτηκε ο Μαρινάκης οτι πήρε τηλεφωνο το Τζανακόπουλο… τι έκανες με τη γυμνή αρχιτσάτσε του Σκαι που το παίζεις δημοσιογράφος ;;;;;», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.



    ΣΧΟΛΙΑ