ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τζόρτζιο Γκουασταλαμάκια, 52 ετών, ο οποίος ήταν μέλος της αστυνομικής φρουράς του Ιταλού πρωθυπουργού, Τζουζέπε Κόντε, έχασε σήμερα τη ζωή του από τον κορονοϊό. Ήταν παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και είχε εισαχθεί πριν 15 ημέρες στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Τορ Βεργκάτα της Ρώμης.
Όλα τα ιταλικά πολιτικά κόμματα εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του αστυνομικού. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Ματέο Ρέντσι και Πάολο Τζεντιλόνι, αναφέρθηκαν στον επαγγελματισμό αλλά και στην ευγένεια του εκλιπόντος.
Η ιταλική Προεδρία της κυβέρνησης, ήδη πριν δύο εβδομάδες, είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι την τελευταία περίοδο ο Τζόρτζιο Γκουασταλαμάκια δεν συνόδευε τον πρωθυπουργό σε επισκέψεις και εξόδους από το Μέγαρο Παλάτσο Κίτζι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στ. Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη εξελίσσεται και μετατρέπεται σε πόλη φιλική προς τους πολίτες και αναπτυξιακό και καινοτομικό κόμβο
- Ρ. Σβίγκου: Ο κ. Στουρνάρας οφείλει να σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και να μην εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 152 χλμ στον Περιφερειακό
- Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.