ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ισλανδία αναμένεται να αρχίσει να χαλαρώνει τους περιορισμούς για τους επισκέπτες που φτάνουν από το εξωτερικό, το αργότερο στις 15 Ιουνίου, δήλωσε η κυβέρνηση την Τρίτη.
Σύμφωνα με ένα σχέδιο που εξακολουθεί να αναπτύσσεται από τις αρχές, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεστ για κορονοϊό κατά την άφιξή τους στην Ισλανδία ή καραντίνας δύο εβδομάδων, ανέφερε η κυβέρνηση.
«Η στρατηγική της Ισλανδίας για ελέγχους μεγάλης κλίμακας, ιχνηλάτηση και απομόνωση έχει αποδειχθεί αποτελεσματική μέχρι στιγμής», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Τουρισμού, Thordis Kolbrun Reykfjord Gylfadottir.
Η Ισλανδία έχει αναφέρει μόνο τρεις νέες μολύνσεις COVID-19 μέχρι τώρα τον Μάιο.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.