ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τεχεράνη θα εκδικηθεί τον θάνατο του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί «τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος», προειδοποίησε το Ανώτατο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Ιράν, σύμφωνα με πολλά ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Το Ιράν θεωρεί υπεύθυνες τις ΗΠΑ για τον φόνο του διοικητή της Δύναμης Κοντς, προσθέτει το Συμβούλιο Ασφαλείας που χαρακτηρίζει το αμερικανικό πλήγμα «το χειρότερο λάθος της Ουάσινγκτον» στην περιοχή.
«Το καθεστώς των ΗΠΑ θα είναι υπεύθυνο για τις συνέπειες αυτού του εγκληματικού τυχοδιωκτισμού. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη στρατηγική γκάφα των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή της Δυτικής Ασίας και η Αμερική δεν θα γλιτώσει εύκολα από τις συνέπειές της», πρόσθεσε.
«Η Αμερική πρέπει να ξέρει ότι η εγκληματική επίθεσή της εναντίον του στρατηγού Σουλεϊμανί ήταν το σοβαρότερο λάθος της χώρας. Αυτοί οι εγκληματίες θα υποστούν τη σκληρή εκδίκηση στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Ασφαλείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.