• Πολιτική

  Ηράκλειο: Στην Περιφέρεια Κρήτης ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Σχοινάς και ο α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Πλακιωτάκης

  ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης

  ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης


  Με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά συναντήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Πλακιωτάκη.

  Ο περιφερειάρχης Κρήτης καλωσόρισε τον Ευρωπαίο αξιωματούχο στη δεύτερη επίσκεψή του στην Κρήτη και έκανε λόγο για «μια εξαίρετη συνεργασία», η οποία ξεκίνησε στην Ευρωβουλή και συνεχίστηκε στην Κομισιόν, όπου ο Μαργαρίτης Σχοινάς, υπήρξε πάντα υποστηρικτής της Κρήτης.

  Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους δεσμούς με την Κρήτη, την προσωπική σχέση και τη διαχρονική συνεργασία που έχει διαμορφωθεί με τον Σταύρο Αρναουτάκη και παραμένει δημιουργική μέχρι σήμερα. Στη συνάντηση όπου συζητήθηκε – μεταξύ άλλων – η θετική αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης, συμμετείχαν και η προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη και η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ισότητας Γεωργία Μηλάκη.

  Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να συμμετέχει στη Διάσκεψη των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων (COSAC), που πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο υπό την προεδρία του α’ αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής και βουλευτή Λασιθίου, Γιάννη Πλακιωτάκη.

  Διαβάστε επίσης:
  Πέλλα: Θανατηφόρα παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη

  Αυξημένος κατά 16,1% ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Απρίλιο – Άλμα 49,7% για τις κατασκευές

  Pantelakis Securities για Lamda Development: Σταδιακή αποκατάσταση της εμπιστοσύνης  ΣΧΟΛΙΑ