ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα (19 Ιανουαρίου) θα τρέχει ο διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στα νησιά Ρόδος, Κως, Σάμος, Λέσβος και Λέρο, καθώς και στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται, οι κλίνες θα χρησμοποιηθούν για τη φιλοξενία ευάλωτων αιτούντων πολιτικό άσυλο και για πρόσφυγες που θα μετεγκατασταθούν σε άλλες χώρες.
Στη Χίο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα astraparis.gr, στον πρώτο διαγωνισμό κατατέθηκαν 7 προσφορές, όμως, σε κάποιες υπήρχαν τεχνικά λάθη, γι αυτό και αναμένεται νέα πρόσκληση στους ξενοδόχους της Χίου πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγρια κόντρα Καραμέρου – Ιστοσελίδας: Τον εμφανίζει να ψωνίζει με σοφέρ και υπηρεσιακό αυτοκίνητο (pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Παπανδρέου: Συζητήθηκε η αγωγή για τη φράση «Λεφτά υπάρχουν». Πότε βγαίνει η απόφαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με την πλάτη στον τοίχο ο ΚΜ και οι εκλογές του Οκτώβρη, τα hot μυστικά σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΙTAN, METLEN, AKTOR, ΑΒΑΞ και ΕΥΡΩΠΗ, τι συμβαίνει (πάλι) με τα ΕΑΣ, το ΟΧΙ της Κούστα σε συνέργειες στο Αθηνών Αρένα, και η εκπληκτική Ειρήνη Βαρδινογιάννη
- 10 + 1 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και φόρους φέρνει το 2026
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στους αγρότες μετά τα Μάλγαρα – Τι συζητήθηκε σε κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου
- O σκοτωμός για τον Μαδούρο, η μπριζόλα των 1.000 δολαρίων, το φιάσκο με το FIR, γιατί πήγε Φλώρινα ο Παπασταύρου και ο υπουργός… lame duck