ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ θα επιθυμούν να έχουν μια εποικοδομητική σχέση με τη Ρωσία, αλλά ενέργειες όπως η “θρασύτατη” επίθεση εναντίον του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία αποτρέπουν αυτό να συμβεί, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
“Η σχέση μας με τη Ρωσία εναπόκειται στην πραγματικότητα στη ρωσική κυβέρνηση και στον Βλαντίμιρ Πούτιν και σε άλλους στην ανώτερη ηγεσία στη Ρωσία”, δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ραζ Σα σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από την εντολή της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ να απελάσει 60 Ρώσους διπλωμάτες.
“Θέλουμε να έχουμε μια σχέση συνεργασίας. Ο πρόεδρος επιθυμεί τη συνεργασία με τους Ρώσους, αλλά οι ενέργειές τους κάποιες φορές δεν το επιτρέπουν αυτό το να συμβεί”, τόνισε ο Σα.
“Η δηλητηρίαση στο Ηνωμένο Βασίλειο που οδήγησε κατά κάποιο τρόπο στη σημερινή ανακοίνωση ήταν μια θρασύτατη ενέργεια. Ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια”, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.