• Πολιτική

    Υπ. Εσωτερικών: Έκτακτη επιχορήγηση στους δήμους Καστοριάς, Μύκης και Πάργας

    Θεοδωρικάκος: Στους δρόμους της Αττικής 100 νέα περιπολικά

    Παναγιώτης Θεοδωρικάκος


    Χρηματική στήριξη στους δήμους με που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω του κορονοϊού προσφέρει με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου η κυβέρνηση.

    Ειδικότερα, προσφέρει έκτακτη επιχορήγηση 200.000 ευρώ στον δήμο Καστοριάς και 200.000 ευρώ στον δήμο Μύκης (Ξάνθης), προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες στην προσπάθεια αποτροπής επέκτασης του κορονοϊού.

    Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε, επίσης, τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στη συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών με την Πολιτική Προστασία.

    Παράλληλα, με το ποσό των 200.000 ευρώ χρηματοδοτείται εκτάκτως και ο Δήμος Πάργας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές σε υποδομές από τον πρόσφατο σεισμό.

    Την απόφαση υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε συνεχή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνη, και τον δήμαρχο Πάργας, Νικ. Ζαχαρία, για την κατάσταση στην περιοχή μετά τον σεισμό των 5,6 Ρίχτερ



    ΣΧΟΛΙΑ