• Πολιτική

    Άρθρο παρέμβαση: Βάλτε τα όλα στη σειρά, «Μπλόκο», Μαξίμου, Αίγινα, και έχετε ένα στέλεχος με όλα τα προσόντα για να κυβερνήσει

    Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Ολγα Χαρίτου


    Ενας επιχειρηματίας έλεγε προ ημερών σε κάποιον φίλο του: “Ο Τσίπρας δεν πρόκειται να κάνει εκλογές νωρίς. Θα εξαντλήσει την τετραετία. Δες τις φορολογικές δηλώσεις των βουλευτών και των φίλων του. Απο εκεί που δήλωναν εισοδήματα 1.000 τον χρόνο τώρα ο καθένας δηλώνει 50.000 έως 100.000 κάθε χρόνο” 

    Καταρχην, είπε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, «δεν έχει κανένα αφήγημα (κυρίως οικονομικού περιεχομένου γιατί τα εθνικά θέματα δεν πουλάνε) για να πάει στις εκλογές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.  Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν λεφτά. Πολλά Λεφτά. Και ειδικά οι φίλοι του Αλεξη Τσίπρα».

    Και συνεχίζει: «Μην στέκεστε στον Καρανίκα. Αυτος παίρνει 2.500 ευρώ τον μήνα. Πάρτε για παράδειγμα το μέλος του Υπερταμειου Ολγα Χαρίτου. Εχει ανύπαρκτο βιογραφικό και όμως βγάζει σύμφωνα με τον βουλευτή Γιωργο Αμυρά 1.000 ευρω την ημερα». 

    Η ιστορία της κ. Χαρίτου 

    Όμως έως το 2015 η κ. Χαριτου έγραφε στο Μπλόκο. Από τις σελίδες του παγκοσμίως αγνώστου φήμης εντύπου στην συνέχεια η κυρία μεταπήδησε στο Μαξίμου, ως άμισθος σύμβουλος. 

    Η κυρία Όλγα Χαρίτου, σύζυγος του βουλευτή του Σύριζα Χριστόφορου Παπαδόπουλου, παρείχε τις υπηρεσίες της δωρεάν στο κράτος. Δηλαδή ξυπνούσε το πρωί κι αντί να πάει να δουλέψει για τον βιοπορισμό της, πήγαινε και περνούσε ώρες και ώρες, έτσι, τσάμπα. 

    Η κυβέρνηση της Αριστεράς θέσπισε θέσεις δωρεάν υπαλλήλων επειδή έχει αυτήν την άποψη: δεν χρειάζεται να πληρώνεσαι αν δουλεύεις. Μπορεί να σε ταίζει ο άντρας σου, μπορεί να έχεις εισοδήματα, μπορεί να έχεις άλλες πηγές ταυτόχρονα. Αυτό τελευταίο είναι και ύπουλο, αν με καταλαβαίνετε…

    Η κυρία Χαρίτου είναι πολύ καλή οικοδέσποινα και η οικογένεια Τσίπρα λέγεται ότι συνηθίζει (ή συνήθιζε) τις επισκέψεις στην κατοικία της Όλγας Χαρίτου στην Αίγινα. 

    Οπότε βάλτε τα όλα στη σειρά, «Μπλόκο», Μαξίμου, Αίγινα και έχετε ένα στέλεχος με όλα τα προσόντα για να κυβερνήσει.

    Η Όλγα Χαρίτου προτάθηκε από την κυβέρνηση και έγινε όπως λέγεται αποδεκτό για να αναλάβει μία από τις τρεις επιτελικές θέσεις στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων ήδη από το 2016.

    Σήμερα αποκαλύφθηκε από τον Βουλευτη Γιωργο Αμυρά ότι σε κάθε συνεδρίαση του ΔΣ του Υπερταμειου λαμβάνει 1.000 ευρώ… Not bad. 

    Απο το Μπλόκο που δούλευε τζάμπα, στα χιλιάρικα που της δίνει η Ράνια Αικατερινάρη…

    Δεν θέλει μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι ο Τσίπρας δεν θα πάει σε εκλογές.  Θα μείνει στην εξουσία έως το τέλος… Είναι τα λεφτά βλάκα…



    ΣΧΟΛΙΑ