• Πολιτική

    Οικονόμου: Το πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ο Πολάκης

    • NewsRoom
    Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας πλήττει άμεσα το σκληρό πυρήνα της ελληνικής πολιτείας

    Γιάννης Οικονόμου-Κυβερνητικός εκπρόσωπος


    «Πάμε σε εκλογές το 2023» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, συμπληρώνοντας ότι «μέχρι τότε έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να ξεδιπλώσουμε όλο μας το σχέδιο, όλο μας το προεκλογικό πρόγραμμα, για να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία, στις προκλήσεις και τις ανησυχίες που αντιμετωπίζει: Την πανδημία και τις
    παρεπόμενες κρίσεις της».

    Σχετικά με την καταγγελία 24χρονης για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Οικονόμου τόνισε μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ότι «η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει απόλυτα τα ζητήματα αυτά με βάση τους νόμους και τα εργαλεία που διαθέτει. Η κυβέρνηση έχει κάνει πράγματα να στηρίξει τα θύματα κακοποίησης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ποινικός κώδικας».

    «Πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ο Πολάκης»

    Ερωτηθείς για το περιστατικό σε ταβέρνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ανέφερε πως είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. «Το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες μια ενορχηστρωμένη επίθεση, με πρώτο τον κ. Πολάκη, απέναντι στην ελληνική Δικαιοσύνη, απέναντι σε βασικούς πυλώνες της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    Και την επίθεση αυτή την  στηρίζει ηθικά και πολιτικά ο κ. Τσίπρας. Θεωρώ ότι μάλλον την στηρίζει το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο των κοινοβουλευτικών του, των στελεχών του.

    Και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Είναι απίστευτες οι απειλές του κ. Πολάκη  προς την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους δικαστές, σε μια κομματική εκδήλωση. Το ηχητικό  είδε το φως της δημοσιότητας. Απειλεί ευθέως τους δικαστές, απειλεί ευθέως την Ελληνική Δικαιοσύνη».

    «Πάνε ορισμένοι να δημιουργήσουν ένα σκηνικό, να δηλητηριάσουν, να διχάσουν για να ικανοποιήσουν τις δικές τους καθεστωτικές αντιλήψεις και παλαιοκομματικές απόψεις για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια δημοκρατία. Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, όσο κι αν δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

    Όσον αφορά το ζήτημα με την Τουρκία, σχολίασε: «Μεθοδικά, σχεδιασμένα και ψύχραιμα πράττουμε στην εξωτερική μας πολιτική.

    Διαβάστε ακόμη:



    ΣΧΟΛΙΑ