• Πολιτική

    Οικονόμου: Ο Τσίπρας είναι ο μόνος αρχηγός στην Ευρώπη που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία

    • NewsRoom
    Οικονόμου

    Γιάννης Οικονόμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος


    Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή νέες δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνηση για την έξαρση της πανδημίας, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

    «Ο κ. Τσίπρας έχει το θλιβερό ”προνόμιο” να είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός σε όλη την Ευρώπη που εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αντιπολιτευτεί. Αν έχει να προτείνει κάτι, ας το κάνει έστω και τώρα», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

    «Αλλά επειδή αδυνατεί να συνεισφέρει εφαρμόσιμες προτάσεις και να βοηθήσει τους ανθρώπους και την πατρίδα, επαναλαμβάνει μονότονα αφορισμούς, κοινοτοπίες και ψέματα και συνεχίζει προκλητικά να κλείνει το μάτι στους ανεμβολιάστους», συνέχισε.

    «Ο κατηφορικός δρόμος που έχει επιλέξει οδηγεί στο πολιτικό περιθώριο και για αυτό τον βαδίζει μόνος του», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσέθεσε:

    «Η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, με μια στρατηγική που αυξάνει προοδευτικά την εμβολιαστική κάλυψη και ταυτόχρονα επιτρέπει στην οικονομία και την εκπαίδευση να λειτουργούν, στην κοινωνία να μην είναι περίκλειστη και στο ΕΣΥ να ενισχύεται συνεχώς, ώστε να αντέξει στην πίεση και να σώσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε».

    Διαβάστε επίσης

    Σκυλακάκης: Αυτές είναι οι δαπάνες για την υγεία το 2022

    Πρόβλημα με το καλημέρα-Δυσαρέσκεια από τη διαρροή για τη νέα επιτροπή Τσιόδρα

    Πιερρακάκης: Έρχονται 15 νέες υπηρεσίες πρώτης γραμμής το επόμενο τρίμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ