• Πολιτική

    Οικονόμου: Ο Τσίπρας από την πολιτική τοξικότητα πέρασε στον βούρκο – Δεν θα αφήσουμε τον τραμπισμό αλά γκρέκα να βλάψει τη δημοκρατία

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου


    Σκληρή απάντηση για αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

    «Από την πολιτική τοξικότητα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πίστα: τον βούρκο» επεσήμανε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter.

    Και επεσήμανε: «Όπως φαίνεται, στον βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση. Εγγυούμαστε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τον “τραμπισμό αλά γκρέκα” ούτε να πλήξει τη δημοκρατία μας, ούτε να βλάψει την κοινωνία και την Πατρίδα μας».

    Οι αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα

    Στις διχαστικές αναρτήσεις του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει:

    «Η αγία οικογένεια συμφερόντων ζει τον μύθο της τελειότητάς της. Τέλειοι με την πρωτιά σε νεκρούς στην πανδημία. Τέλειοι με την πρωτιά στην ακρίβεια. Τέλειοι στη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία. Ήρθε η ώρα η ελληνική κοινωνία να βάλει τελεία σε αυτή την εφιαλτική τελειότητα».

    «Πολιτική Αλλαγή και ο εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος; Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών. Και οι δημοκρατικοί πολίτες γνωρίζουν ότι μόνο με καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα έχουμε απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη και προοδευτική κυβέρνηση, χωρίς δεύτερες εκλογές».

    «75% η κυβερνητική προβολή στα ΜΜΕ, 16% η προβολή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί τέτοια μονοκαλλιέργεια, τέτοια προπαγάνδα, τέτοια τοξικότητα. Να τη χαίρονται τη φοβερή ποιότητα δημοκρατίας μας, που εγκαθίδρυσαν».

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοδωρικάκος: Ντροπή οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Δημάρχου Βύρωνα

    Άγρια κόντρα ΝΔ-Τσακαλώτου για το κάλεσμα συνεργασίας στον Βαρουφάκη



    ΣΧΟΛΙΑ