• Πολιτική

    Οικονόμου για τους βανδαλισμούς στο ΑΠΘ: Τα απομεινάρια της βίας δεν θα ανακόψουν την πορεία προόδου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου


    «Η κοινωνία, οι πανεπιστημιακές αρχές, το διδακτικό προσωπικό, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι αποφασισμένοι να σβήσουν όλες τις σκιές του κακού παρελθόντος στα Α.Ε.Ι.», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τον βανδαλισμό που προκάλεσε ομάδα αντιεξουσιαστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στον χώρο όπου δημιουργείται η νέα βιβλιοθήκη του ιδρύματος.

    «Τα θλιβερά απομεινάρια αυτού του κακού παρελθόντος της βίας και της ανομίας δεν θα καταφέρουν τελικά να ανακόψουν την πορεία προόδου που έχει ξεκινήσει και στην πορεία αυτή όλα τα πολιτικά κόμματα πρέπει να πάρουν καθαρή θέση», αναφέρει ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

    «Συμφωνούμε όλοι ότι ένας – ένας οι κατειλημμένοι πανεπιστημιακοί χώροι πρέπει να αποδίδονται στους φυσικούς κατόχους τους και χρησιμοποιούνται για την εκπαιδευτική διαδικασία, σύμφωνα με τη βούληση των οικείων πανεπιστημιακών αρχών.

    Εμείς είμαστε ανυποχώρητοι. Στηρίζουμε και συνδράμουμε με κάθε μέσο τόσο τον πρύτανη του Α.Π.Θ., όσο και τους πρυτάνεις των άλλων Α.Ε.Ι., ώστε η νεολαία μας να σπουδάζει με τις βέλτιστες συνθήκες και τα ελληνικά Α.Ε.Ι. να αναβαθμίσουν περαιτέρω το κύρος τους».

    Διαβάστε επίσης:

    Εικόνες καταστροφής στο ΑΠΘ: Γκρέμισαν με βαριοπούλες το Βιολογικό – Εκεί που κατασκευαζόταν η βιβλιοθήκη



    ΣΧΟΛΙΑ