• Πολιτική

    Οικονόμου για Φουρθιώτη: Ο Γεραπετρίτης ήταν σαφής – Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

    • NewsRoom
    Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας πλήττει άμεσα το σκληρό πυρήνα της ελληνικής πολιτείας

    Γιάννης Οικονόμου-Κυβερνητικός εκπρόσωπος


    Μήνυμα ότι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την υπόθεση Φουρθιώτη, όπως την ανακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Προφανώς και εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού» τόνισε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν χτες με τις αναρτήσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος δημοσιοποίησε ότι έχει πραγματοποιήσει τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον υπουργό Επικρατείας.

    Η δήλωση Γεραπετρίτη ήταν «σαφής» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου σημειώνοντας ότι «δεν αφήνει περιθώρια για σκιές», απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χτες ζήτησε την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και χαρακτήρισε «ανόητες δικαιολογίες» τα όσα απάντησε ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας.

    «Δεν μας κάνει εντύπωση που ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τώρα τον εν λόγω κύριο (σ.σ. Μένιο Φουρθιώτη») σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η απαξίωση του κ. Τσίπρα καθιστά σαφές για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αυτή την συμπεριφορά και αυτό το είδος της αντιπολίτευσης που ασκεί.

    Διαβάστε ακόμη:

    Οικονόμου: Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει η εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας

    Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης



    ΣΧΟΛΙΑ