• Πολιτική

    Οικονόμου σε Τσίπρα: «Ενα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από έναν τόνο θεωρίας»

    • NewsRoom

    Γιάννης Οικονόμου


    «Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε περαιτέρω το καθημερινό πλέον παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας».

    Αυτό σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε μια απάντηση στη ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο τελευταίος δεν δίστασε να κάνει λόγο για «εγκληματικές και τεράστιες» ευθύνες της κυβέρνησης και έφτασε στο σημείο να καταστήσει προσωπικά υπεύθυνο τον Πρωθυπουργό για όσους χάσουν στο εξής τη ζωή τους, εκτός ΜΕΘ.

    Αφού απαξίωσε τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας ως καθημερινό παραλήρημα καταστροφολογίας, ο κ. Οικονόμου είπε ότι «η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αύξηση των εμβολιασμών, την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και την συνεχή ενίσχυση του ΕΣΥ».

    Στην αρχή της πανδημίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «οι ΜΕΘ ήταν 557 και σήμερα 1.277 και αυτό ο κ. Τσίπρας το αποκαλεί ”τίποτα”. Μιας όμως και αύριο θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, και ενδεχομένως και τα νοσοκομεία στις πόλεις αυτές, τον ενημερώνουμε από σήμερα για τα ακόλουθα: Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: 2019 8 ΜΕΘ – 2021 21 ΜΕΘ και 154 επιπλέον στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Νοσοκομείο Κομοτηνής: 2019 3 ΜΕΘ – 2021 5 ΜΕΘ και επιπλέον 95 στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού», σημείωσε στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου, για να καταλήξει:

    «Σε κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε κρίσεις, ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από έναν τόνο θεωρίας».

    Διαβάστε ακόμη:

    Γεωργιάδης: Νέα μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων-Αποκλείει καθολικό lockdown



    ΣΧΟΛΙΑ