ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Ισραήλ υπό τους υπουργούς Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και Γιαΐρ Λαπίντ, πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν η ενίσχυση των διμερών δεσμών σε όλους τους τομείς, καθώς και οι πρόσφατες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, ενώ επιβεβαιώθηκε η αλληλεγγύη στην Κύπρο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Επίσης, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι σχέσεις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.