• Πολιτική

    Η νόσηση Σκέρτσου δεν επηρεάζει τη λειτουργία του Μαξίμου – Στον Αη Στράτη τα Θεοφάνια ο Μητσοτάκης με μήνυμα στον Ερντογάν

    Η νόσηση Σκέρτσου δεν επηρεάζει τη λειτουργία του Μαξίμου - Στον Αη Στράτη τα Θεοφάνια ο Μητσοτάκης με μήνυμα στον Ερντογάν

    Άκης Σκέρτσος – υπουργός Επικράτειας


    Κανονικά, με πιστή τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνεχίζει την εργασία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επιβεβαίωση ότι ο Άκης Σκέρτσος είναι θετικός στον κορονοϊό, καθώς κανένας άλλος από τους στενούς συνεργάτες  του στο Μαξίμου δεν βρέθηκε θετικός μέχρι στιγμής.

    Όπως ανακοινώθηκε, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Αη Στράτη στις 6 Ιανουαρίου για την εορτή των Θεοφανίων, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού –απάντηση στην επίμονη εσχάτως και ανοικτή αμφισβήτηση της κυριαρχίας σειράς νησιών του ανατολικού Αιγαίου από το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία, που αξιώνει την αποστρατιωτικοποίησή τους, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις διεθνείς συνθήκες.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Άγιο  Ευστράτιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Λήμνο.

    Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού υπενθυμίζουν ότι σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, «τα άτομα που είναι εμβολιασμένα και με την ενισχυτική δόση (σ.σ. όπως είναι ο πρωθυπουργός και όλο το κυβερνητικό επιτελείο), οι συστάσεις είναι η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας για δέκα μέρες, καθώς και η διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου ή rapid test».

    Διαβάστε επίσης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο θα βρεθεί για τα Θεοφάνεια

    Άκης Σκέρτσος: Θετικός στην Covid-19 με ήπια συμπτώματα

    Άκης Σκέρτσος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δήλωσα σαφώς πως η κυβέρνηση δεν έλαβε τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα

     



    ΣΧΟΛΙΑ