ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απερίφραστη καταδίκη της για την επίθεση στο γραφείο της βουλευτού του κόμματος, Άννας Ευθυμίου, εξέφρασε η ΝΔ δια του εκπροσώπου της Τάσου Γαϊτάνη.
Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε: «Η επίθεση στο γραφείο της @AnnaEfthymiou_ με μπογιές και τρικάκια είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν. H Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται».
Η επίθεση στο γραφείο της @AnnaEfthymiou_ με μπογιές και τρικάκια είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν. H Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται.
— Tasos Gaitanis (@tasosgaitanis) July 13, 2020
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.