• Πολιτική

    Η καυτή ανάσα του ΚΙΝΑΛ στην πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    • Αλίκη Χατζή
    Η καυτή ανάσα του ΚΙΝΑΛ στην πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ

    Αλέξης Τσίπρας – Νίκος Ανδρουλάκης


    H χθεσινή δημοσκόπηση που δείχνει το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) να ανεβαίνει στο 18,5% από το 8,1% των εκλογών και τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει ποσοστό 24,2%, από 31,5%, παραμένοντας 11,8 μονάδες πίσω από τη ΝΔ, δείχνει ότι έχει δημιουργηθεί μια νέα δυναμική που αφορά στο πολιτικό σύστημα.

    Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια μάλλον ευνοϊκή για αντιπολίτευση, περίοδο, παρουσιάζει εκ νέου πλήρη ανικανότητα να βελτιώσει τις επιδόσεις του έναντι της κυβέρνησης. Με την ακρίβεια να πληγώνει τα νοικοκυριά, αντί να χάνει η κυβέρνηση όπως κατά τεκμήριο συμβαίνει, χάνει η αντιπολίτευση και αυτό αποτελεί ακόμα ένα αρνητικό επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ!

    Τα στοιχεία της Metron Analysis φανερώνουν ότι δίδεται απρόσκοπτα στο  ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) μια μεγάλη ευκαιρία, η οποία αν εκτιμηθεί σωστά από τον Νίκο Ανδρουλάκη και το κόμμα του, μπορεί να έχουμε ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό.

    Το βέβαιο σε όλα αυτά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν «τραβούν», ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο και ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μια τεράστια ευκαιρία να είναι ο ηγέτης που θα παραλάβει ένα καθημαγμένο ΠΑΣΟΚ και θα το αναγεννήσει. Σημειώνουμε: όλα αυτά υπό προϋποθέσεις και φυσικά και με την βοήθεια της τύχης!

    Με δυο λόγια, ο Ανδρουλάκης ζήτησε και έλαβε τεράστια εκλογική εντολή. Όλοι οι συνυποψήφιοί του, με πρώτο και καλύτερο τον Λοβέρδο, δείχνουν διάθεση να στηρίξουν την ενότητα και αυτή την νέα προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας.

    Κυρίως, όμως, το σαφές μήνυμα που φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις ότι στέλνει ο κόσμος είναι ότι στηρίζει, βάζει πλάτη, άλλα και παρακολουθεί στενά…

    Διαβάστε επίσης

    Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με τις ΗΠΑ, κιτς η τελετή παραλαβής των Rafale – Όχι σε κυβέρνηση μειοψηφίας

    Οικονόμου: Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει η εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας

    Μητσοτάκης: Η εποχή της εσωστρέφειας, η εποχή της μιζέριας, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί



    ΣΧΟΛΙΑ