• Πολιτική

    Οι δύο νέοι σύμβουλοι του Νίκου Ανδρουλάκη

    Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλά σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκος Ανδρουλάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε τη συνεργασία δύο προσώπων με την παράταξη.

    Το πρώτο πρόσωπο, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν ο υπουργός Οικονομίας της κυβέρνησης Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης. Ο κ. Χριστοδουλάκης τίθεται επικεφαλής του Ινστιτούτου για την Σοσιαλδημοκρατία, In Social. Είναι Ομότιμος Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπήρξε καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Τμήμα Διεθνών και Eυρωπαϊκών Σπουδών, επισκέπτης-Καθηγητής στο LSE (2018-2019) και μέλος του Ερευνητικού Συμβουλίου στο Hellenic Observatory.

    Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο οικονομολόγος Ηλίας Κικίλιας που αναλαμβάνει σύμβουλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για θέματα οικονομίας. Η συμφωνία «έκλεισε» μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Ανδρουλάκη, στο γραφείο του στη βουλή, την Τρίτη.

    Ο κ. Κικίλιας είναι διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), ενώ έχει διατελέσει διοικητής του ΟΑΕΔ. Έχει πλούσιο ερευνητικό, διδακτικό και συγγραφικό έργο σε θέματα πολιτικών αγοράς εργασίας, απασχόλησης, εκπαίδευσης και κοινωνικής προστασίας. Στις εκλογές του 2015 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

    Διαβάστε επίσης

    Καραμανλής: Φτιάχνουμε νέους δρόμους κι αναβαθμίζουμε τους υπάρχοντες με στόχο την ασφάλεια



    ΣΧΟΛΙΑ