• Πολιτική

    Η απάντηση του Σπίρτζη στις επικρίσεις για το Μετρό Θεσσαλονίκης με video…. υπερπαραγωγή!

    • NewsRoom
    Χρήστος Σπίρτζης.

    Χρήστος Σπίρτζης


    Με ένα βίντεο που ανήρτησε στο ίντερνετ απάντησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στις κριτικές που δέχθηκε από τα στελέχη της αντιπολίτευσης για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

    «Απαντάμε σε όσα έκαναν, έταζαν, έλεγαν και λένε… με τις πράξεις μας» σχολιάζει υπουργός.

    Στο βίντεο παρουσιάζονται δηλώσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο παρελθόν αλλά και σήμερα, καθώς όμως και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη αναφορικά με την πρόοδο και την ολοκλήρωση των εργασιών τα τελευταία τρία χρόνια.

    «Συνεχίζουμε. Για δίκαιη ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, στην υπηρεσία του μοναδικού ιδιοκτήτη των υποδομών, τον ελληνικό λαό», τόνισε ο υπουργός στην ανάρτηση.

    Στη χθεσινή ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την εκδήλωση στον σταθμό Συντριβανίου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «είναι τα ίδια εγκαίνια με εκείνα της… γρήγορης σιδηροδρομικής σύνδεσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, που έφεραν ένα τραίνο από την Ιταλία στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης για να το δείχνουν για μία εβδομάδα».

    «Όπως… έφυγε το τραίνο αλλά παρέμεινε η ίδια σιδηροδρομική σύνδεση, έτσι θα ξαναφύγει ο κος Τσίπρας, θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη με άθλιες αστικές συγκοινωνίες, με σαραβαλιασμένα λεωφορεία, με μποτιλιαρισμένους δρόμους, με κατεστραμμένους εμπόρους και με κλειστά μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο. Και φυσικά χωρίς «Μετρό» κατέληγε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πάρτι» στο Twitter με το #Μετρό_Θεσσαλονίκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας για μετρό Θεσσαλονίκης: «Tο πιο γνωστό ανέκδοτο της πόλης γίνεται πραγματικότητα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φιέστα ΣΥΡΙΖΑ στο Μετρό Θεσσαλονίκη: «Εγκαινιάζουν σκάλες» λέει η ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ